Thaimaa ilmoittaa 30 päivän viisumivapauden japanilaisille liikematkustajille vuosina 2024–2026

Kansallinen-

12. joulukuuta 2023 Thaimaan apulaishallituksen tiedottaja Karom Phonphonklang julkisti hallituksen kokouksen jälkeen johtopäätöksen japanilaisille vierailijoille myönnettävästä 30 päivän viisumivapaudesta liiketoiminnassa 1-2024.

Liiketoiminnan viisumivapaus hyödyttää taloudellista ja ulkomaista yhteistyötä Japanin kanssa erityisesti kaupan, investointien ja liiketoiminnan edistämisessä.
Karom totesi julkisesti, että viisumivapauden erikoistapaus piristäisi Thaimaan yleistä taloudellista kuvaa entisestään ja japanilaiset sijoittajat matkustaisivat Thaimaahan kätevämmin liike-elämässä.

Japanilla on potentiaalia useilla toimialoilla, joita Thaimaan hallitus pyrkii edistämään, mukaan lukien vihreä teollisuus, sähköajoneuvot, lääketieteen alat, digitaalitaloudet ja muut teollisuudenalat, Karom totesi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.