Siirrä eteenpäin Kansanedustaja Rukchanok Srinork tuomittiin kuudeksi vuodeksi kuninkaallisen instituution loukkaamisesta sosiaalisessa mediassa, myöhemmin hän saa valituksen.

Kansallinen-

Klo 9, 30. joulukuuta 13 Thaimaan rikostuomioistuin, Ratchadaphisek, Bangkok, päätti, että Move Forwardin kansanedustaja Rukchanok Srinork oli syyllistynyt kuninkaallisen instituution loukkaamiseen pykälän 2023 mukaisesti ja tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen ilman ehdonalaiseen.

Asiassa 18. heinäkuuta ja 9. elokuuta 2021 välisenä aikana vastaaja Rukchanok näytti loukkaavan ja ilmaisevan ilkeyttä kuninkaallista majesteettiaan kuningas Rama X:ää kohtaan sosiaalisessa mediassa X, entinen Twitter, tuomioistuin sanoi. Tuomioistuimen mukaan vastaaja julkaisi kuvatekstejä COVID-19-rokotteen myöntämisestä sekä kuvan Hänen Majesteettinsa Kuninkaasta. Rukchanok kuitenkin kiisti väitteen.

13. joulukuuta 2023 Rukchanok, Pita Limjaroenrat, entinen Move Forward -puolueen johtaja, ja Mr. Chaithawat Tulathon, nykyinen Move Forward -puolueen johtaja, eteni rikostuomioistuimeen Ratchadaphisekissa, Bangkokissa kuullakseen tuomiota.

Rikosoikeuden harkinnan mukaan kantajalla oli tutkintaviranomaisia ​​ja hän todisti totuudenmukaisesti todisteiden mukaan. Lisäksi muut todisteet vahvistivat sen tosiasian, että vastaaja oli X-tilin omistaja. Kantajan todisteet olivat luotettavia.

Syytetty kuitenkin kiisti syytteen ja väitti, ettei hän syyllistynyt väärinkäytöksiin. Rukchanok kieltäytyi antamasta viranomaisia ​​tarkastaa vastaajan puhelinta saadakseen selville väitteeseen liittyvät tosiasiat.

Vastaajalla oli ristiriitoja todisteiden kanssa ja vastaajan puolustus oli vähäpainoinen eikä luotettava, tuomioistuin väitti. Näin ollen tuomioistuin totesi, että vastaaja oli todellakin syyllistynyt rikoslain 112 §:n, tietokonerikoslain 112 §:n mukaiseen rikokseen.

Tämän seurauksena Rukchanok sai syytteen kahdesta syystä ja 2 vuoden vankeusrangaistuksesta jokaisesta syyteestä, yhteensä 3 vuotta vankeutta ilman ehdonalaisuutta.

Hänet vapautettiin myöhemmin 500,000 XNUMX bahtin takuita vastaan ​​ehdoin ja lupasi jatkaa muutosta Thaimaassa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.