Thaimaalainen maahanmuuttaja otti kambodžalaisen kiinni ampuma-aseesta epäillyn jalkapallokentällä Pathum Thanissa

Pathum Thani-

Klo 4, 00. joulukuuta 11, Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset ottivat kiinni kambodžalaisen epäillyn, jonka väitetään ampuneen ampuma-aseesta jalkapallokentällä Lam Luk Kassa, Pathum Thanissa.

Epäilty tunnistettiin myöhemmin julkisesti vain herra Duangiksi, kambodžalaiseksi, jonka väitettiin aiheuttaneen meteliä.

Khu Khotin poliisin raportin mukaan Pramet, 19-vuotias todistaja, jonka sukunimi oli salattu, kertoi, että kambodžalaisten työntekijöiden välisen jalkapallo-ottelun aikana epäillyllä Duangilla oli aiemmin riitoja yhden jalkapalloilijan kanssa. pelaajia.

Duangin kerrotaan menneen jalkapallokentälle moottoripyörällä ja ampunut neljä luotia taivaalle ja tien reunaan aiheuttaen hälinää väkijoukkoon, sanoi Pramet. Onneksi epäilty ei tähdänyt väkijoukkoon, joten kukaan ei loukkaantunut, Pramet lisäsi.

Poliisitutkinnan aikana Duangin kerrotaan tunnustaneen rikkomuksensa; rikoksen tekemisen jälkeen hän heitti pois ampuma-aseen ja pakeni Chanthaburiin yrittääkseen ylittää Kambodžan rajan.

Chanthaburin maahanmuuttoviranomaiset kuitenkin vangitsivat Duangin ennen kuin saattoivat hänet Pathum Thanin maahanmuuttoviranomaisille lisäkuulusteluja varten hänen motiivinsa ja mahdollisen rikoskumppaninsa selvittämiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.