Suvarnabhumin lentoasema ottaa käyttöön automatisoidun uloskirjautumisen ulkomaisille matkustajille tehostaen tehokkuutta ja turvallisuutta 15. joulukuuta

Kansallinen-

11. joulukuuta 2023 Pol. Kenraaliluutnantti Itthiphon Itthisanronnachai, Immigration Bureaun komentaja, paljasti julkisesti ulkomaalaisten kotimaisten automaattisten uloskirjautumiskanavien parantumisen Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä.

Uusilla kanavilla on kuitenkin joitain rajoituksia ja rajoituksia niiden käyttöön, kuten alla selitämme. Uudet kotimaiset automaattiset lähtöselvityskanavajärjestelmät ovat julkisesti saatavilla 15, ja ne vähentävät huomattavasti ulkomaisten matkustajien määrää ruuhka-aikoina.

On syytä huomata, että Suvarnabhumin lentokentällä on itse asiassa ollut 16 automaattista lähtöselvityskanavaa vuodesta 2012 lähtien, mutta niitä on käytetty vain thaimaalaisten matkustajien tarkastamiseen.

Tietojen mukaan kestää vain 20 sekuntia, ennen kuin automaattiset uloskirjautumiskanavat tarkistavat matkustajan passin kasvojen ja sormien tunnistuksen avulla. Viime päivänä oli tiettävästi yli 50,000 20 matkustajaa ja yli XNUMX lentoa tunnissa Suvarnabhumin lentokentällä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi äskettäin käskyn Polille. Kenraaliluutnantti Itthiphon selvittää mahdollisuutta käyttää automaattista kanavajärjestelmää myös ulkomaisten matkustajien tarkastamiseen. Se vähentäisi huomattavasti jokaisen passin tarkistamiseen kuluvaa aikaa ja prosessia, sanoi PM.

Kotimaisia ​​automaattisia lähtöselvityskanavia voidaan kuitenkin käyttää vain sillä ehdolla, että ulkomaisilla matkustajilla on oltava Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) hyväksymä e-passi.

Muuten kerrotaan, että Suvarnabhumin maahanmuuttovirkailijoiden kautta oli tarkastettava ne, joilla oli tavallinen passi tai virheellinen e-passi ja jotka olivat lapsia tai vammaisia.

Lisäksi automaattiset uloskirjautumiskanavajärjestelmät voivat tarkistaa myös henkilöt, joilla on rikollinen pidätysmääräys tai jotka ovat ylittäneet viisuminsa ja sallitun ajan.

Lisäksi, kuten joillakin kansainvälisillä lennoilla, Suvarnabhumin maahanmuuttovirkailijoiden on edelleen tarkastettava matkustajat henkilökohtaisesti kansallisen turvallisuuden periaatteiden mukaisesti. ja maahan, jossa oli tarkoitus vierailla. Lisätietoja on saatavilla lentokentän maahanmuuttoosastoilla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.