Pattaya City lupaa parantaa kodittomien hyvinvointia

Pattaya -

Pattayan kaupunki isännöi tiistaina (12.) Pattayan kaupungintalolla toiminnallista opiskelu- ja oppimistyöpajaa, jossa keskityttiin kodittomien hyvinvoinnin kehittämiseen.

Tämä aloite sai alkunsa Chulalongkornin yliopiston Aasian tutkimuksen instituutin, Burapha Universityn, Thai Health Promotion Foundationin ja Pattaya Cityn yhteistyöstä.

Sen tavoitteena oli lisätä tietämystä ja koordinaatiota eri sidosryhmien kesken asunnottomien väestön hyvinvoinnin edistämiseksi. Työpaja auttoi keskustelua kodittomien kohtaamien haasteiden käsittelemisestä ja suunnitelmien laatimisesta heidän elinolojensa parantamiseksi.

Mr. Thanawat Tantong, Pattayan sosiaaliturvatoimiston johtaja, selitti kaupungin lähestymistavan kodittoman väestön hallintaan. Tämä strategia sisältää säännöllisiä tarkastuksia paikan päällä, partiointia ranta-alueella, jossa kodittomat yleensä oleskelevat, ja aktiivista vastaamista kansalaisten valituksiin.

Kaupunki ottaa huomioon myös tarkastusten aikana kohtaamien kodittomien tarpeet. Thanawatin mukaan jos heidän sukulaisensa tunnistetaan ja molemmat osapuolet ilmaisevat halukkuutensa yhdistyä toistensa kanssa, viranomaiset helpottavat kodittoman henkilön paluuta kotiin.

Sairaustapauksissa henkilöt kuljetetaan sairaaloihin, ja he saavat lisätukea Chonburin kodittomien suojelukeskukselta.

Pattaya on hiljattain allekirjoittanut useita yhteisymmärryspöytäkirjoja (MOU) vahvistaakseen haavoittuvien kodittomien väestön suojelujärjestelmää. Tähän yhteistyöhön osallistuu 12 organisaatiota, jotka työskentelevät yhdessä pääasiassa:

  • Tukea asunnottomien fyysistä ja henkistä hyvinvointia
  • Paranna heidän sosiaalisia mahdollisuuksiaan
  • Edistää heidän yleistä kehitystään
  • Puolustaa heidän ihmisoikeuksiaan ja ihmisarvoaan
  • Poista syrjivät käytännöt
  • Tue sosiaalista hyväksyntää

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.