Jättiläiset valotornit on asennettu Na Jomtien Beachille vierailijoiden miellyttämiseksi

Pattaya -

Na Jomtien Beachille on pystytetty kymmenen massiivista valotornia parantamaan näkyvyyttä yöllä ja miellyttämään rannalla kävijöitä.

Verovaroilla rahoitettu 2.1 miljoonan bahtin projekti alkoi 27 ja valmistuu 2023. urakoitsijan Double M International Company Limitedin vastuulla.

Na Jomtienin pormestarin Rapeepan Ratanaliamin mukaan hankkeessa asennetaan 10 valotornia, joista jokainen seisoo 20 metrin korkeudessa ohjauslaatikoineen.

Jokainen torni on varustettu kahdeksalla tehokkaalla korkeamastoisella valolla, jotka valaisevat ranta-alueen ja ympäröivät tiet parantaen iltaisin vierailevien matkailijoiden turvallisuutta.

Rouva Rapeepan korosti Na Jomtien Beachin suosiota matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat nauttimaan luonnon kauneudesta ja rentoutumaan. Hän korosti, että monet turistit haluavat vierailla ilta- ja yöaikaan, mikä tekee kirkkaampien valojen asentamisesta heidän turvallisuutensa kannalta ratkaisevan tärkeää. Lisäksi hankkeen tavoitteena on luoda visuaalisesti houkutteleva yötunnelma rannalle houkutellakseen entistä enemmän kävijöitä, hän sanoi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.