Thaimaan viranomaiset tiedottavat seksuaalisesta väkivallasta Koh Changissa, jossa on mukana saksalainen reppumatkaaja

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan viranomaiset ovat toimineet päättäväisesti vastauksena 24-vuotiaan saksalaisen reppumatkailijan seksuaaliseen häirintään Koh Changissa Tratin maakunnassa maan matkailumaineen suojelemiseksi ja matkustajien rauhoittamiseksi. Tapaus, joka on kerännyt laajaa mediahuomiota, on saanut useat valtion virastot ryhtymään toimiin.

Turistipoliisiosaston 1:n apulaispäällikkö Pol Col Sarawut Tankul totesi, että syytettyä vastaan ​​tehdyn ratkaisevan tuomioistuimen päätöksen jälkeen matkailupoliisi työskentelee paikallisten lainvalvontaviranomaisten ja eri virastojen kanssa muotoillakseen uusia turvatoimia vastaavien tapahtumien estämiseksi.

Wasaphon Atthaphonthanaset, Thaimaan ammatillisen matkaopasyhdistyksen puheenjohtaja, totesi, että rikoksentekijä oli paikallinen matkanjohtaja, ei ammattiopas. Tämä on johtanut aloitteisiin paikallisten matkanjärjestäjien tiukentamiseksi, mukaan lukien pakollinen rekisteröinti ja ammatillinen koulutus palvelustandardien nostamiseksi.

Viranomaiset ovat korostaneet tarvetta tehdä yhteistyötä kaikilla sektoreilla, mukaan lukien poliisi, hallitus ja paikalliset yhteisöt, matkailun turvallisuuden vahvistamiseksi. Toimenpiteisiin kuuluu paikallisten oppaiden tiukka valvonta, kattava koulutus ja yksityiskohtaisen kirjanpidon ylläpitäminen. Näiden vaiheiden tarkoituksena on yhdenmukaistaa paikalliset oppaat ammattistandardien kanssa ja tarjota puitteet tarkastuksille.

Tarkastuksia lisätään myös erityisesti kehittyvillä matkailualueilla matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi ja Thaimaan maineen ylläpitämiseksi turvallisena ja kutsuvana kohteena.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.