Thaimaan viranomaiset Anutin Raid Bangkokin viihdekeskuksen johtamana, väittivät löytäneen laittomien aineiden myynnin ja lisenssirikkomuksia

Bangkok -

Klo 2, 20. joulukuuta 10, Anutin Charnvirakul, Thaimaan varapääministeri ja sisäministeri, Chokchain poliisit ja asiaankuuluvat virastot aloittivat ratsian SONIC-viihdekeskukseen Lat Phraossa, Bangkok.

Poliisin raportin mukaan nimettömät lähteet kertoivat, että SONIC-viihdekeskus tarjosi laittomasti palveluja lain sallimia aukioloaikoja ylittäen, myi laittomia aineita asiakkaille eikä sillä ollut toimilupaa.

Anutin paljasti toimintatuloksen julkisesti, että 122 kävijää 220:sta huumetestissä todettiin ja viihdepaikan toimilupa oli vanhentunut vuonna 2020. Lisäksi viihdepaikka oli avattu laittomasti palveluille määrättyjen aukioloaikojen aikana. klo 2

Lisäksi Anutin paljasti poliisin etsinnässä, että sieltä löytyi erilaisia ​​laittomia aineita, kuten amfetamiinia, ekstaasia ja ilovettä. Paikan väitettiin jopa tarjonneen vierailijoille erilliset huoneet laittomien aineiden ottamista varten.


Aluksi viihdepaikka määrättiin sulkemaan viideksi vuodeksi ja poliisit saisivat laittomiin tekoihin syyllistyneet vastuuseen rikoksistaan.
Anutin väitti, että tämän ratsastusoperaation tarkoituksena oli vastata Thaimaan hallituksen talouden elvytyspolitiikkaan, jonka mukaan viihdepaikat voivat tarjota palveluja klo 4 asti. 15. joulukuuta ja rankaisemaan paikkoja, jotka eivät tällä hetkellä noudata lakia.

Jokaisen viihdepaikan tulee muistaa, että on välttämätöntä noudattaa tiukasti lakia ja olla laillinen toimilupa tapahtumapaikan toimintaan, Anutin sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.