Kaksi intialaista turistia kuoli tila-autotaksionnettomuudessa Etelä-Thaimaassa

Chumphon –

Kaksi intialaista miestä kuoli ja neljä muuta intialaista loukkaantui, kun Hat Yaista Bangkokiin matkannut tila-auto törmäsi kuorma-autoon Chumphonissa.

Tha Saen poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 lauantaina (00th) Petch Kasem Roadilla Na Kra Tamissa, Tha Saen alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tieltä hieman vaurioituneen kuorma-auton. Kuorma-auton kuljettaja, 32-vuotias Kraisorn Klinsawang, joka ei loukkaantunut, odotti paikalla lainvalvontaviranomaisia.

Vaurioitunut tila-auto löydettiin kaatuneena ojasta tieltä. Tila-auton sisältä löydettiin kuolleena kaksi ihmistä, jotka tunnistettiin vain MR:ksi. NANDALAL, 25, ja MR. MOHAMED, 28, molemmat Intian kansalaisia.

Viisi muuta ihmistä loukkaantui, neljä intialaista turistia ja tila-auton kuljettaja Niroj Kongsuk, 50, Nakhon Si Thammaratista. He kaikki vietiin läheiseen sairaalaan. Kolme Intian kansalaista ei loukkaantunut.

Tha Saen poliisin mukaan tila-autossa oli kymmenen intialaista turistia Hat Yaista Songkhlassa matkalla Bangkokiin. Tila-auton saapuessa onnettomuuspaikalle rekka oli oikealla kaistalla kääntymässä. Takaa tuleva tila-auto ei pystynyt pysähtymään ennen kuin törmäsi kuorma-autoon ja menetti hallinnan.

Tha Saen poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten lisätoimien varalta lehdistöstä lähtien.

Tämä ei ole ensimmäinen tila-auto-onnettomuus Thaimaassa, jossa on osallisena ulkomaisia ​​turisteja.

Esimerkiksi:

Marraskuussa, Useita ulkomaisia ​​turisteja loukkaantui tila-auto-onnettomuudessa Patong Hillillä, kuten raportoimme täällä.

Maaliskuussa, useat ranskalaiset turistit loukkaantuivat tila-auton kaatuessa Kamalassa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/