Uusi poliisikomentaja tehostaa turistien turvatoimia Pattayassa

Pattaya -

Turvallisuuden parantamiseksi vastanimitetty Chonburin maakunnan poliisin komentaja partioi Pattayan poliisin, turistipoliisin ja Banglamungin piiripäällikön rinnalla Pattaya Walking Streetillä eilen 9. joulukuuta.

Ennen partiota uusi komentaja Pol. Kenraalimajuri Thawatchakiat Jinda Kuansanong johti mainittujen upseerien ja yritysten omistajien kokousta The Stones Housessa Walking Streetillä ottaakseen käyttöön turvatoimenpiteet, joilla pyritään vahvistamaan Pattayan asukkaiden ja turistien luottamusta.

Näitä toimenpiteitä ovat:

  • Sekä thaimaalaisten että ulkomaisten matkailijoiden säännöllinen seulonta laittoman toiminnan estämiseksi.
  • Varmistetaan, että kaikki yritykset käyttävät 24/7 CCTV-kameroita sekä tiloissa että niiden ulkopuolella.
  • Vartijan kunnollinen henkilöstökoulutusohjelma käynnistyy joulukuussa.

Lisäksi Pol. Eversti Piyapong Ensan, matkailupoliisin apulaispäällikkö, hahmotteli aloitteita, joita matkailupoliisi yrittää toteuttaa, mukaan lukien:

  • Muutetaan Walking Streetin partiointiajat klo 10–00
  • Valaistuksen parantaminen pimeissä tiloissa.
  • Lisäkatuvalojen asennus.
  • CCTV-kameroiden asennus kattamaan enemmän maata.
  • Aloitetaan koulutus viihdepaikkojen henkilökunnalle.

Kokouksen jälkeen Pol. Kenraalimajuri Thawatchakiat ja asiaankuuluvat viranomaiset suorittivat tarkastuksen Walking Streetillä ja tervehtivät turisteja lisätäkseen heidän itseluottamustaan ​​heidän tutkiessaan ikonista kulkuväylää.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.