Panssarivartija jäi loukkuun pankkiautoon, pelastettiin puolen tunnin jälkeen Prachinburin huoltoasemalla

Prachinburi-

Kello 1, 30. joulukuuta 8, Rabao Phai -poliisi ja pelastusryhmät saivat raportin panssaroidusta vartijasta, joka oli jumissa pankkiautossa puolen tunnin ajan Shell-huoltoasemalla Khlong Rangissa, Si Maha Photissa, Prachinburissa.

Pelastusryhmät kiiruhtivat tapahtumapaikalle teknisten laitteiden kanssa pelastamaan panssaroidun vartijan, koska happi oli vähissä.

Toisen panssaroidun vartijan raportin mukaan, joka tunnistettiin vain Mr. Teerayutiksi, he kuljettivat rahaa Shellin huoltoasemalla olevaan pankkiautomaattiin. Hänen pankkiautossa ollut kumppaninsa ojensi hänelle rahat, kun Teerayut täytti pankkiautomaatin. Voimakas tuuli kuitenkin sai oven yhtäkkiä sulkeutumaan ja jäi panssaroidun vartijan loukkuun.


Teerayut kertoi pelastusryhmille, ettei hän voinut avata ovea ja oli soittanut Safe Guard Transport Centeriin, mutta se oli liian kaukana, jotta yritys voisi lähettää välittömästi apua heille.


Suthin Khamthawin, hyvä kansalainen, näki tapahtuman ja kutsui pelastusyksiköt apuun. Pelastusryhmien saapumisen jälkeen heillä kului vain 10 minuuttia pelastaakseen loukkuun jääneen panssaroidun vartijan turvallisesti ulos.

Tunnistamaton panssaroitu vartija itki ilosta pelastuttuaan, kun hän melkein pyörtyi hapenpuutteesta, pelastustiimit kertoivat.

TPN-media huomauttaa, että rahalokero oli ilmeisesti sinetöity, joten happiongelmia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.