Thaimaan turistipoliisi tutkii syytöksiä kiinalaisen naisen virusvideosta, väittää, että Soi Nana on turvallinen turisteille

Bangkok -

Thaimaan turistipoliisi suoritti 7. joulukuuta 2023 tutkinnan tapauksesta, jossa kiinalainen nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän väitti, että Soi Nana, Sukhumvit Soi 4, Bangkok, oli vaarallinen paikka naisille.

Hän kasvot Virusvideota seurannut oikeustoimi, ei niinkään hänen lausuntojensa vuoksi, vaan sen vuoksi, että hän työskenteli verkossa ilman työlupaa kaupallistamalla hänen sisältöään ja myymällä tuotteita verkossa, kuten täällä kerroimme.
Turistipoliisin raportin mukaan Nana-hotellin johtaja Sakon, jonka sukunimi salattiin, sanoi, että Soi Nana on suosittu ja turvallinen turistikatu sekä thaimaalaisille että ulkomaalaisille. Kiinalaisen naisen tapauksessa video osoitti, että hänellä oli yllään katseenvangitsija lyhyt hame, joka saattaisi kiinnittää ihmisten huomion kadulla, Sakon sanoi.


Thaimaan turistipoliisi ilmoitti julkisesti thaimaalaiselle medialle, että Soi Nanalla on säännöllisiä partioyksiköitä pitämään katu turvassa vahvan matkailuyhteisön (STC) mukaan, mikä parantaa turistien elämän ja omaisuuden turvallisuutta korkeimmilleen.

Lisäksi turistipoliisi teki myös kenttätarkastuksen ja tutki kadulla olevia turisteja sekä kiinalaisia ​​että eurooppalaisia. Positiivisen palautteen ansiosta turistit tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavaisesti turistipoliisin protokollaan.

Jos havaitset turisteille haitallisia tekoja, voit soittaa numeroon 1155 ja ilmoittaa niistä poliisille 24 tuntia päivä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.