Thaimaan poliisi ilmoitti Abbotin pidätyksestä aloittelevien munkkien ja orpojen väitetystä seksuaalisesta häirinnästä Chiang Maissa

Chiang Mai-

8. joulukuuta 2023 Pol. Kenraali Surachet Hakparn, apulaispoliisipäällikkö, piti lehdistötilaisuuden apotin pidätyksestä, joka väitti seksuaalisesti häirinneen noviisi munkkeja ja orpoja temppelissä Mae Wangissa Chiang Maissa. Uhreja oli kahdeksan.

Asianomaiset virastot kuulustelivat aloittelevia munkkeja ja orpoja, joiden väitettiin joutuneen seksuaaliseen häirintään, ja kerrottiin, että tuntematon apotti kutsui heidät koppiinsa ennen sopimattoman teon tekemistä tai apotti meni tapaamaan heitä heidän asuntolaansa.

Lisäksi Mae Wangin poliisit havaitsivat tutkinnan aikana tuntemattoman munkin, joka käytti laittomia aineita ja takavarikoi amfetamiinipillereitä ennen kuin saattoi hänet lailliseen käsittelyyn.
Aluksi poliisi tutkisi edelleen apottin ja munkin käyttäytymistä ja suostutteli aloittelevat munkit ja orvot kuulustelemaan temppeliä, koska he edelleen pelkäävät apottia.

Mitä tulee apottiin, tutkintaviranomaiset vastustivat takuita ja veivät hänet edelleen pidätykseen Chiang Main maakunnan tuomioistuimessa 9. joulukuuta 2023.

Temppelin, epäiltyjen ja uhrien nimet salattiin uhrien suojelemiseksi, Hakparn lisäsi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.