Lampangissa takavarikoitiin yli 1.3 miljoonaa amfetamiinipilleriä, kaksi epäiltyä pidätettiin

Lampang-

6. joulukuuta 2023 Pol. Kenraaliluutnantti Kritthaphon Yisakorn, provinssin poliisialueen 5 apulaiskomentaja, ja asiaankuuluvat viranomaiset pitivät lehdistötilaisuuden kahden väitetyn huumeiden salakuljettajan pidättämisestä Mae Phrikissa, Lampangissa.

Kaksi väitettyä epäiltyä tunnistettiin julkisesti vain herra Worapot, 43, ja Mr. Chainarong, 43.

Mae Phrikin poliisin raportin mukaan anonyymi lähde kertoi, että huumeiden salakuljetuksesta epäiltynä oli kaksi ajoneuvoa. Kun epäillyt ajoneuvot lähestyivät poliisin tarkastuspistettä, ne kuitenkin tekivät U-käännöksen ja zoomasivat pois, poliisi kertoi.

Mae Phrikin poliisi ajoi epäiltyjä takaa ja päätti ampua renkaan ulos yhden epäillyn ajoneuvosta, kunnes he joutuivat kulmaan ja antautuivat.


Tämän jälkeen poliisit tarkastivat ajoneuvot ja löysivät kuusi säkkiä, joissa kussakin oli 6 200,000 amfetamiinipilleriä. Poliisit lisäsivät, että epäiltyjen epäiltyjen epäiltiin liittyvän huumeiden salakuljetukseen läheisen maan rajalta Keski-Thaimaan.

Aluksi poliisit takavarikoivat yli 1.3 miljoonaa amfetamiinipilleriä todisteena ja saattoivat Worapotin ja Chainarongin Mae Phrikin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.