Nakhon Phanom loistaa upealla pyöräkaistatunnelilla Mekong-joen varrella

Nakhon Phanom -

7. joulukuuta 2023 Nakhon Phanom -toimittajat paljastivat julkisesti Nakhon Phanomin kunnan ja Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) pyrkimyksiä edistää Mekong-joen matkailua pyörätietunnelilla koko joulukuun ajan.

Mekong-joen varrella sijaitseva maamerkkikohde, Bike Lane Tunnel, on pyöräilijöille, lenkkeilijöille ja turisteille tarkoitettu ihailemaan upeita maisemia Thai-Laosin Mekong-joen molemmin puolin läheltä.

Tunneli on koristeltu värikkäillä, eloisilla neonvaloilla yhteensä 500 metrin korkeudessa. Paras näkymä näkyy yöllä koko joulukuun ajan, erityisesti joulun ja uudenvuoden lomilla.

Nakhon Phanomin virkamiesten raportin mukaan yli 1.5 miljoonaa turistia vieraili Nakhon Phanomissa vuonna 2023, määrä kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.


Monet muinaiset temppelit ja pyhät patsaat, kuten Wat Phra That Phanom ja Phraya Srisattanakharat, sijaitsevat Nakhon Phanomissa uskonnollisten näkökohtien vuoksi, jotka houkuttelevat monia ihmisiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.