Police Raid Pattaya -yökerho, pidätä 17 juhlijaa ja takavarikoi huumeita

Pattaya -

Suuressa operaatiossa aikaisin tänä aamuna, 7. joulukuuta, Banglamungin piiritoimiston ja Pattayan poliisiaseman virkamiehet tekivät ratsian "4 Step Tomboy" -yökerhoon Pattaya Third Roadilla.

Jos haluat nähdä videoversion tästä tarinasta ja raidan materiaalista, napsauta tai napauta tätä, niin pääset YouTubeen.

Banglamungin piiripäällikön Phisit Sawatdinukulin käskyn mukaisesti piirin pääsihteeri Kamolchanok Konsombat johti operaatiota noin klo 3 aamulla.

Ratsia johtui lukuisista julkisista valituksista, joissa väitettiin, että laitos toimisi laillisten aukioloaikojen ulkopuolella ja salli laittomien huumausaineiden käytön tiloissa. Saavuttuaan klubille viranomaiset löysivät yli 100 suojelijaa tanssimassa kovaäänisen musiikin tahtiin. Viranomaiset puuttuivat asiaan, pysäyttivät musiikin, valasivat paikan ja erottivat mies- ja naispuoliset suojelijat.

Banglamungin piirin viranomaisten mukaan tapahtumapaikan lattia oli täynnä huumeita muistuttavia aineita sisältäviä muovipusseja. Viranomaiset löysivät myös epäilyttäviä muovikasseja roska-astioista ja epäilivät, että juhlapaikan sisällä olleet juhlailijat saattoivat hävittää ne poliisin tehdessä ratsian klubille.

Tämän seurauksena viranomaiset suorittivat virtsakokeet jokaiselle tapahtumapaikalla olevalle henkilölle ja paljastivat, että 17 henkilöllä oli positiivinen huumetesti – 9 miestä ja 8 naista.

Lisätutkimukset paljastivat, että laitokselta puuttui myös asianmukaiset toimilupaasiakirjat. Yökerhosta vastuussa olleet ja huumetestipositiiviset henkilöt otettiin kiinni ja pidätettiin. Heitä uhkaavat lisätutkimukset ja oikeudenkäynnit, vaikka lehdistö ei heti tunnistanut heitä.

Poliisi testaa muovipusseista löydetyt aineet selvittääkseen, mitä pussit sisältävät.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.