Kanchanaburin nainen kuoli sen jälkeen, kun epäilty humalainen poliisi osui häneen auto-onnettomuudessa ja yritti paeta

Kanchanaburi-

Kello 4, 00. joulukuuta 3, Tha Muangin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen lava-auton törmäämisestä moottoripyörään Ban Tham-Muang Chum -tiellä, Tha Muang, Kanchanaburi. Uhreista kerrottiin yksi.

Tha Muangin poliisi ja pelastusryhmät ryntäsivät onnettomuuspaikalle ja löysivät kolarin joutuneen moottoripyörän ja ruumiin, joka julkisesti tunnistettiin Daorung Klinhomiksi, 48. Lava-auton kuljettajan kerrottiin yrittäneen paeta tapahtuman jälkeen, mutta Tha Muangin poliisi kuitenkin ilmoitti. sulki tien ja pyysi kuljettajaa poistumaan autosta.

Yli tunnin kestäneiden neuvottelujen jälkeen poliisi sai kiinni vahingoittumattoman kuljettajan, joka oli julkisesti tunnistettu Somya Banthawtukiksi, 53 ja jolla näytti olevan yllään thaimaalainen poliisin aluspaita. Somya kertoi poliisille, että hän pelkäsi joutuvansa hänen ajoneuvoaan ympäröivien kyläläisten pahoinpitelyyn.

Tha Muangin poliisit tekivät Somyalle alkoholitestejä ja uhrin perhe raportoi thaimaalaiselle medialle, että alkoholipitoisuus oli yli 300 mg.

Thaimaalaiset toimittajat kuitenkin etsivät Somyan henkilöllisyyttä verkosta ja huomasivat, että hän näytti olevan Pol. Luutnantti Somya Banthawtuk, Mueang Kanchanaburi rikostentorjunnan apulaistarkastaja.

Poliisin raportin mukaan paikallinen CCTV osoitti, että uhri Daorung oli matkalla kotiin moottoripyörällään, tapahtumapaikalla Somya ajoi hänen kaistansa yli ja törmäsi voimakkaasti Daorungin moottoripyörään.

Aluksi Somya saatettiin Tha Muangin poliisiasemalle jatkokäsittelyä ja rikossyytteitä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.