Bangkokin monen ajoneuvon törmäys lähellä Chulalongkornin yliopistoa loukkaantui neljää ihmistä; Linja-autoyhtiö myöntää kuljettajan virheen

Bangkok -

Kello 6, 35. joulukuuta 1, Pathumwanin poliisit saivat raportin usean ajoneuvon törmäyksestä yli 2023 ajoneuvosta, jotka johtivat neljään loukkaantumiseen Phayathai Roadilla, Chulalongkornin yliopiston edessä Bangkokissa.

Ilmoitettiin, että ilmastoitu bussi numero 40 törmäsi useisiin ajoneuvoihin, jolloin 18 muuta autoa törmäsivät toisiinsa. Pelastusyksiköiden mukaan loukkaantuneita oli neljä.

Samaan aikaan THAI SMILE BUS Co Ltd. ilmoitti tapahtuneesta julkisesti, että yritys on tutkinut 60-vuotiaan kuljettajan, jonka kerrottiin myönsi vahingossa jarrun sijaan kaasupolkimeen. Tämän seurauksena ilmastoitu bussi numero 40 siirtyi eteenpäin ja törmäsi voimalla muihin autoihin.


THAI SMILE BUS kuitenkin tutkisi asiaa tarkemmin ja määrää kuljettajalle asianmukaiset rangaistukset.

THAI SMILE BUS pyysi yleisöltä anteeksi tapahtunutta ja lupasi korvata kaikille uhreille ja parantaa heidän kuljetuspalvelujaan ottaen huomioon matkustajat ja muut kuljettajat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.