Myanmarin mies Banglamungissa kuoli kauhistuttavan kone-onnettomuuden jälkeen paikallisella tehtaalla

Banglamung -

Myanmarilainen työntekijä kuoli, kun hänet jäi loukkuun ja sitten murskattiin hiomakoneella Banglamungin tehtaalla.

Banglamungin poliisin kapteeni Kamonphon Nadee sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 11 maanantaina (30. joulukuutath) metallitehtaalla Takhian Tiassa. Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat tehtaalle, jossa onnettomuus tapahtui konehuoneeseen pian kiireellisen avun kutsun jälkeen.

Poliisi tunnisti vainajan herra Pho Thank Kyar, 20, Myanmarin kansalainen, joka löydettiin myllykoneesta. Hänen ruumiinsa loukkaantui vakavasti ja silvottu onnettomuudesta. Pelastustyöntekijät ottivat hänen ruumiinsa ulos koneesta hydraulisella leikkurilla.

Hänen kollegansa, joka tunnetaan vain Somchaiksi, 23, kertoi Pattaya Newsille, että herra Pho oli työntekijä, joka käytti useita koneita. Joka aamu herra Pho meni koneeseen tarkistamaan laitteen toimivuuden ja puhdistuksen. Kun Pho suoritti toimintatarkastusta, herra Sonchai sanoi kuulleensa koneen liikkuvan ennen kuin se pysähtyi äkillisesti.

Somchailla ei ollut aavistustakaan, miksi kone liikkui Phon ollessa sisällä. Joku on saattanut käynnistää koneen ymmärtämättä, että herra Pho oli edelleen sisällä, Somchai arveli. Pho oli kokenut teknikko eikä uusi työssä, lisäsi Somchai.

Poliisi tarkistaa CCTV-materiaalia tehtaalla nähdäkseen, onko kukaan käynnistänyt konetta mahdollisia oikeustoimia varten.

Poliisi salasi tehtaan nimen ja johdon/omistuksen täydellisen tutkinnan ajaksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.