Italialainen mies murhattiin Pathum Thanin kylässä, thaimaalainen naapuri pidätettiin, syy oli roskakiista

Pathum Thani-

Joulukuun 2. päivänä 2023 Khlong Luangin poliisit saivat ilmoituksen italialaisen miehen pahoinpitelystä rautaputkella, mikä johti hänen kuolemaansa kylässä Khlong Luangissa Pathum Thanissa.

Onnettomuuspaikalle lähetettiin pelastusryhmät ja asiaankuuluvat yksiköt. He löysivät ruumiin, joka julkisesti tunnistettiin Milazzo Gianlucaksi, 50-vuotiaaksi italiaksi mieheksi, ja 80-senttisen rautaputken, jossa oli veritahroja piilossa läheltä.

Poliisin raportin mukaan Kanokphon Wechasamphan, 38-vuotias oikeushenkilö, ilmoitti saaneensa ilmoituksen, että talon edestä löydettiin kuollut henkilö, ja hän soitti poliisille tutkimaan asiaa.


”Milazzo asui yksin ja hänellä oli äskettäin taloudellisia ongelmia, ja pankki oli äskettäin sulkenut hänen asuinpaikkansa ja hänen vesi- ja sähkökatkostaan. Aiemmin Milazzolla oli lukuisia kiivaita riitoja talonsa vastakkaisella puolella asuvan naapurin kanssa, mikä johti oikeudenkäyntiin", Kanokphon sanoi.

Sillä välin epäilty kerrottiin tunnustaneen rikkomuksensa, ja hänet tunnistettiin vain Mr. Phongsapatiksi, 55-vuotiaaksi naapuriksi. Phongsapat kertoi poliisille, että hänen poikansa oli vankilassa, kun Milazzo ja hänen poikansa riitelivät roskakorin sijainnista, joka johti aikaisempiin suurkiistaan, mutta hänen pojallaan ei väitetysti ollut mitään tekemistä sen kanssa.Phongsapatin mukaan.

Vieraillessaan poikansa luona vankilassa Phongsapatin kerrottiin olevan vihainen Milazzolle, koska hänen silmissään hänen poikansa joutui vankilaan, ja tarttui rautaputkeen lyödäkseen Milazzoa raivoissaan hänen ollessaan talonsa edessä, poliisi sanoi.

Aluksi Khlong Luangin poliisit saattoivat Phongsapatin poliisiasemalle jatkokäsittelyä vartenrikossyytteet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.