Khon Kaenin poliisi suorittaa tarkastuksia elokuvateattereissa ennen 4 Kings II -näytöstä mahdollisten riitojen estämiseksi

Khon Kaen-

Klo 4, 30. marraskuuta 30, Mueang Khon Kaenin poliisit suorittivat kenttätarkastuksen Major Cineplex Movie Theatressa, Mueangissa, Khon Kaenissa estääkseen mahdolliset kiistat 2023 Kings II -elokuvaa katsomaan tulevien opiskelijoiden välillä.

Poliisit antoivat elokuvateatterin johtajalle ohjeita ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä elokuvan katsomisen seurauksena mahdollisesti syntyneistä riskitilanteista. Poliisit keskustelivat ja opastivat myös nuoria ja elokuvaa katsomaan tulleita ihmisiä.

Elokuva "4 Kings II" kuvaa väkivallan sisältöä ja aseiden käyttöä toistensa kimppuun thaimaalaisten teknisten korkeakouluopiskelijoiden ryhmien välillä.


Aiemmin, kun elokuva "4 Kings" esitettiin vuonna 2021, oli useita tapauksia, joissa teknillisen korkeakoulun opiskelijat tappelivat keskenään elokuvan päätyttyä.

Pol. Eversti Preecha Kengsarikit, Muang Khon Kaenin aseman päällikkö, ilmaisi julkisesti huolensa siitä, että elokuvan katsomisen jälkeen teini-ikäiset saattavat olla liian innoissaan ja aiheuttaa kiistaa tai matkia elokuvan tekoja. Partioviranomaiset määrättiin tiettävästi tarkastamaan kaksi muuta elokuvateatteria Mueang Khon Kaenissa.

Pol. Eversti Preecha varoitti lisäksi elokuvaa katsovia nuoria, että heidän on käytettävä harkintaa eikä jäljitellä elokuvaa aiheuttaakseen väkivaltaa, koska se vain aiheuttaa ongelmia heille ja heidän perheilleen. Jos heidät havaitaan syyllistyneen laittomiin tekoihin, poliisi saattaa heidät varmasti vastuuseen, Pol päätti. Eversti Preecha.

Sillä välin Bangkokin poliiseja lähetettiin myös paikallisiin elokuvateattereihin Bangkokissa pitämään turvallisuutta ostoskeskusten edessä, joissa "4 Kings II" esitetään.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.