Väitetty päihtynyt brittikuljettaja loukkaantui Pattayan lava-auto-onnettomuudessa

Pattaya -

Britannian kansalainen loukkaantui lava-auto-onnettomuudessa Pattayalla 1. joulukuuta.

Eilen noin kello 00 Sawang Boriboon Thammasathan -säätiö sai raportin auto-onnettomuudesta, johon osallistui brittiläisen lava-auto. Tapaus sattui tiellä Soi Mab Yai Lia 10, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Ilmoituksen saatuaan pelastusryhmät yhdessä Pattayan poliisin kanssa menivät nopeasti paikalle tutkimaan asiaa.

Pelastusryhmät ja poliisi löysivät onnettomuuspaikalta pronssisen Toyota Revo 4-ovisen avolava-auton, jossa oli Chonburi-rekisterikilvet. Ajoneuvo oli törmännyt katuvalopylvääseen ja vaurioitunut siten, että se kaartui. Tämän jälkeen kuorma-auto kaatui, kallistui kyljelleen ja vaurioitui merkittävästi etuosaan.

Ajoneuvon sisältä pelastusryhmät löysivät Curie L.:n, 60-vuotiaan brittiläisen, loukkaantuneena ja loukkuun jääneenä. Pelastusryhmä käytti välineitä oven avaamiseen ja auttoi hänet poistumaan ajoneuvosta. Mr. Curie, joka Pattayan poliisin mukaan oli päihtynyt, sai lieviä vammoja, mukaan lukien viilto päähän ja huulihalkeama.

Vaikka pelastusryhmät toimittivat alustavan lääketieteellisen avun, Curien kerrottiin kieltäytyneen kuljettamasta sairaalaan tuntemattomasta syystä.

Kuulustettaessa kuljettajan vaimoa, jota ei heti tunnistettu, hän kertoi poliisille, että he ajoivat takaisin kotiin juotuaan alkoholijuomia. Heidän saavuttuaan onnettomuuspaikalle tie oli suhteellisen pimeä, mikä johti törmäykseen katuvalopylvääseen ja sitä seuranneeseen ajoneuvon kaatumiseen.

Alun perin Pattayan poliisi oli vienyt kuljettajan mittaamaan hänen veren alkoholipitoisuuden ja ryhtymään oikeustoimiin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.