Buakawin finaali: RWS-potkunyrkkeilyottelu jännittäville faneille 2. joulukuuta

Kansallinen-

29. marraskuuta 2023 Thianchai Phisitwuttinun, Global Sports Ventures Co Ltd.:n pääjohtaja, piti lehdistötilaisuuden RWS: Legend of Rajadamnern -potkunyrkkeilyottelusta 2. joulukuuta.

Potkunyrkkeilyottelu käydään thaimaalaisen potkunyrkkeilyn sääntöjä noudattaen thaimaalaisen potkunyrkkeilyn Buakaw Banchamekin ja espanjalais-kongolaisen Nayanesh Aimanin välillä yhteensä kolmella kierroksella.

Buakaw ja Nayanesh olivat taistelleet aiemmin Kunlun Fight 2018 -tapahtumassa Kiinassa, minkä seurauksena Buakaw pystyi tuhoamaan Nayaneshin ensimmäisellä kierroksella.

Samaan aikaan Buakaw paljasti julkisesti, että tuleva ottelu 2. joulukuuta saattaa olla hänen viimeinen taistelunsa Thaimaan potkunyrkkeilysäännöillä, kun hän etsii uusia haasteita muista kamppailulajeista. Buakaw kuitenkin lupaa tehdä parhaansa taistelussa eikä petä fanejaan.


Thianchai totesi julkisesti, että Rajadamnern Boxing Sports -toimikunnat ovat työskennelleet ennakoivasti kaikkien asiaankuuluvien alojen yhdistysten kanssa, mikä on johtanut jopa 1,600 2023 prosentin kasvuun vuonna 300 verrattuna edellisen vuoden lukuihin. Lisäksi tv-luokitukset nousivat XNUMX %:iin RWS-otteluissa.

RWS: Legend of Rajadamnern lähetetään 2. joulukuuta valtakunnallisesti Workpoint 23 -kanavalla ja muilla sosiaalisen median alustoilla, jotka korostavat tapahtumaa, kuten Youtube: WorkpointOfficial ja Facebook: Workpoint Entertainment. Myös maailmanlaajuisia suoratoistoalustoja 200 maassa lähettää potkunyrkkeilyottelu.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.