Thaimaan viranomaiset takavarikoivat yli 500 rekisteröimätöntä villieläinten ruhoa ja pidättivät villieläinkauppiaan

Pathum Thani-

29. marraskuuta 2023 Thaimaan luonnonvara- ja ympäristörikosten torjuntayksiköt (NED) ja Yhdysvaltain meri- ja villieläinviranomaiset vangitsivat villieläinkauppiaan ja takavarikoivat yli 500 kappaletta rekisteröimättömiä villieläinten ruhoja Mueangissa, Pathum Thanissa.

NED:n viranomaisten raportin mukaan tammikuussa 2023 kahdella epäillyllä oli Aasian kultaisen kissan ruhoja Lat Phraossa, Bangkokissa, ja heidät yhdistettiin epäiltyyn, joka käytti kauppaa villieläinten ruhoilla sosiaalisessa mediassa.

Poliisi suoritti lisätutkintaa ja jäljitti epäillyn, joka oli vain herra Kan, 41-vuotias villieläinkauppias.

Tutkinnan aikana Kanin kerrotaan tunnustaneen, että hän oli ollut järjestelmänvalvoja sosiaalisen median ryhmissä yli 2 vuoden ajan, joka on myynyt luonnonvaraisten eläinten ruhoja, mukaan lukien kuninkaallinen tiikeri, leopardi, musta pantteri ja muita harvinaisia ​​tiikerien ruhoja muista tuntemattomista Facebook-kauppiaiden lähteistä.

Kanin kerrotaan ostaneen yhden tiikerin ruhon hintaan 40,000 50,000-XNUMX XNUMX bahtia ja myi ne sitten erillisinä kappaleina keräilijöille, poliisi sanoi.

Aluksi tutkintaviranomaiset ottivat Kanin kiinni jatkokäsittelyä varten, joka koski suojeltujen villieläinten kauppaa ja hallussapitoa ilman lupaa oikeuden määräyksen mukaan.

NED-viranomaiset suunnittelevat myös muiden laittomaan villieläinkauppaan osallistuneiden epäiltyjen jäljittämistä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.