Pattaya City juhlii 45-vuotispäivää ja kunnioittaa hyväntekijän perustamista

Pattaya -

Pattaya City juhli 45-vuotisjuhlaansa erityistapahtumalla, joka pidettiin kaupungintalolla eilen 29. marraskuuta. Tapahtumassa kunnioitettiin herra Prinya Chawalitthamrongia, anteliasta hyväntekijää, joka lahjoitti 10 rain maata kaupungille 23. marraskuuta 1980.

Tilaisuuteen osallistuivat Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja Pattayan entinen pormestari Sontaya Khunpluem. Mukana oli myös kaupungin hallintotiimi, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsenet, Pattayan kaupungin eri osastojen johtajat ja Pattayan 11 kunnallisen koulun johtajat.

Seremonia alkoi uskonnollisilla rituaaleilla ja ruokauhreilla yhdeksälle buddhalamunkille. Näiden rituaalien jälkeen pidettiin seppeleenlasku seremonia Prinya Chawalitthamrongin, Pattayan kaupungintalon rakentamisen helpottanut maan luovuttajan rintakuvan kunniaksi. Entinen apulaissisäministeri vieraili Pattayassa ensimmäisen kerran vuonna 1948, ja hänellä oli keskeinen rooli Pattayan muuttamisessa pienestä rannikkokylästä nykypäivän vilkkaaksi turistikohteeksi.

Vuonna 2005 kuollut Prinya osoitti kaukonäköisyyttä ja näkemystä, joka auttoi merkittävästi muokkaamaan kaupungin kehitystä ja loi perustan sen tulevalle kasvulle.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.