Tulipalo Rajamangalan yliopistossa Hua Hinissa aiheutti 110 miljoonan bahtin vahingot, tutkinta käynnissä

Hua Hin-

29. marraskuuta 2023 herra Phonkrit Puangwalaisin, Hua Hinin piiripäällikkö, paljasti julkisesti yksityiskohdat viimeaikaisesta tulipalosta Rajamangalan teknillisessä yliopistossa Rattanakosinissa Hua Hinissa Prachuap Khiri Khanissa. Raportin mukaan kokonaisvahingot ylittivät 110 miljoonaa bahtia.

Ennen tulipaloa yliopistolla oli isänpäiväjuhla, onneksi opiskelijat pääsivät vapautumaan rakennuksen tiloista ja pysyivät vahingoittumattomina.

Silminnäkijöiden raportin mukaan vahtimestarit Orawan Chaemjamrat ja Naiyana Saichampa kertoivat thaimaalaisille toimittajille kuulleensa kovan räjähdyksen rakennuksen toisen kerroksen auditoriosta LCD-näytöistä ennen kuin kipinät putosivat ja osuivat mattoa, jolloin tuli syttyi nopeasti.

Talonmiesten kerrotaan yrittäneen huutaa apua ja sammuttaa tulipaloja itse, mutta he eivät päässeet perille ajoissa, sanoivat thaimaalaiset toimittajat.

Palokunnan kerrottiin saaneen liekit hallintaan kahden tunnin kuluttua. Aluksi oikeuslääketieteen ja julkisten töiden virkamiehet tutkivat edelleen tapahtumapaikkaa selvittääkseen tarkan syyn. loimu.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.