Kanchanaburin valtatiepoliisi takavarikoi laittomat tuliaseet ja kuorma-auton, kuljettaja välttelee pidätystä

Kanchanaburi-

27. marraskuuta 2023 Thaimaan valtatiepoliisi takavarikoi kaksi laitonta ampuma-aseen ja lava-auton Wat Wang Yain rautatien risteystiellä Sai Yokissa Kanchanaburissa. Pakettiauton kuljettajan kerrotaan olevan vielä vapaana lehdistön aikaan.

Thaimaan valtatiepoliisin raportin mukaan epäilty lava-auton kuljettaja toimi epäilyttävästi, joten poliisi antoi hänelle merkin pysäyttämään ajoneuvonsa, mutta kuljettaja kiihdytti pakoon. Pian sen jälkeen, kun Thaimaan valtatie poliisi huomasi, että epäilty lava-auto oli hylätty rautatien risteyksessä eikä kuljettajaa löytynyt mistään.

Poliisit tutkivat ajoneuvon ja löysivät kaksi laitonta ampuma-asetta, AK-47:ää ja muita ampuma-aseisiin liittyviä esineitä, lisäksi epäilty jätti lompakkonsa taakse ja hänen kerrottiin olevan vain herra Narongchai.

Thaimaan poliisin mukaan Narongchailla oli aiemmin kerrottu rikosrekisteriä ulkomaalaisten työntekijöiden laittomasta salakuljetuksesta, väärennettyjen rekisterikilpien valmistamisesta ja huumausainerikoksista.


Aluksi Sai Yokin poliisit keräsivät todisteita tapahtumapaikalta ja lupasivat suorittaa lisätutkinnan löytääkseen ja pitääkseen Narongchain vastuullisena rikoksistaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.