Chiang Main Warorot-tori liekkeihin: 100 vuotta vanhoja rakennuksia vaurioitui lyhtyjuhlilla

Chiang Mai-

Klo 3, 00. marraskuuta 28, Chiang Main katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston virkailijat saivat paloilmoituksen 2023 vuotta vanhoista kaupallisista rakennuksista Warorot-markkinoilla, Mueang Chiang Maissa, Chiang Maissa.

Chiang Main pelastusryhmät ja yli 10 paloautoa lähetettiin tapahtumapaikalle hillitsemään 2-kerroksisten betonirakennusten liekkejä. Seurauksena oli, että 6 viereistä rakennusta oli liekkejä.


Aluksi ei kerrottu uhreista tai loukkaantuneista. Palomiehet saivat palon hallintaan 2 tunnin kuluttua.
Asianomaiset viranomaiset suorittavat kuitenkin lisätutkimuksia selvittääkseen tarkan tapahtuman syyn. Tapauksesta aiheutuneiden vahinkojen arvioitiin ylittävän 100 miljoonaa bahtia.

Tämä tapaus sattui lyhtyfestivaalin yönä Chiang Maissa, jolloin lyhtyjen kelluttaminen vanhassa kaupungissa oli teknisesti kiellettyä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.