Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa sään muutoksista: ennakoi lämpötilan laskua ja runsasta sademäärää alaetelässä

Kansallinen-

Thaimaan ilmatieteen laitos ennusti 28 säätä seuraavalle vuorokaudelle ja totesi, että keskitason korkeapainejärjestelmä tai kylmä ilmamassa peittää Thaimaan yläosat ja Etelä-Kiinan meren. Tämän kuvion odotetaan aiheuttavan lämpötilan laskua näillä alueilla.

Koillis- ja itäosassa puhaltaa voimakkaita tuulia. Koillismonsuuni kattaa alemman Thaimaanlahden ja alemman etelä-Thaimaan, minkä seurauksena tuulet ovat suhteellisen voimakkaita.
Thaimaan yläosien asukkaita kehotetaan pitämään huolta terveydestään nopeasti muuttuvien sääolosuhteiden vuoksi.

Lisäksi sää alemmassa koillisosassa, joka kattaa alemman Thaimaanlahden ja alemman eteläisen alueen, on suhteellisen voimakas yhdistettynä matalapainealueeseen, joka kattaa Malesian ja Malakan salmen. Tämän mallin odotetaan johtavan runsaisiin tai erittäin runsaisiin sateisiin joillakin alueilla alemmalla eteläisellä alueella.

Tuuli ja aallot Thaimaanlahden alaosassa ovat kohtalaisen voimakkaita, yltää 2-3 metriin. Sade- ja ukkosmyrskyalueilla voi esiintyä yli 3 metrin korkeita aaltoja.

Alemman eteläosan asukkaiden tulee olla varovaisia ​​rankkasateiden ja kertyneiden sateiden aiheuttamista vaaroista, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin, erityisesti alueilla, jotka sijaitsevat lähellä virtaavaa vettä ja matalalla sijaitsevilla alueilla. Thaimaanlahden alaosassa olevia pieniä veneitä kehotetaan pysymään telakoituna tänä aikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.