Pattaya käynnistää suuren siivouksen ennen Naklua Walk and Eat Festivalia

Pattaya -

Pattayan kaupunki viimeistelee 15. vuotuisen Naklua Walk and Eat -festivaalin valmisteluja, jotka alkavat lauantaina 2. joulukuuta.

Keskiviikkona 29. marraskuuta Luonnonvara- ja ympäristötoimiston siivousryhmät ovat ahkerasti siivoaneet Nakluan vanhankaupungin katuja varmistaakseen tapahtuman koskemattomat puitteet.

15. ikoninen Naklua Walk and Eat -festivaali ulottuu Nakluan poliisiasemalta Nakluan pitkälle sillalle, joka muuttuu pitkäksi kulinaaristen ja kulttuuristen nautintojen kävelykaduksi.

2.-24 ja 2023.-6 järjestettävä tapahtuma järjestetään joka lauantai ja sunnuntai yhteensä kuuden viikon ajan.

200 osallistuvan liikkeen lisäksi, jotka myyvät kaikenlaisia ​​paikallisesti valmistettuja tuotteita, tapahtumassa on myös live-konsertteja suosituilta nuorilta artisteilta, kuten Nescafe Sri Nakorn, Bai Khao Thai Bann the Series ja Your Mood. Nämä esitykset pidetään avauspäivänä ja vuoden viimeisenä päivänä, jolloin uusi vuosi otetaan vastaan ​​energisellä hengellä.

Tapahtuman eloisuutta lisäävät Pattayan kaupungin koulujen oppilaiden esitykset.

Kun tapahtuma on vasta horisontissa, siivoustyöntekijät varmistavat, että Naklua Walk and Eat Festival järjestetään kutsuvassa ympäristössä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.