Jotkut Pattayan matkailualan toimijat vastustavat myöhäisillan baaritoimintaa Beach Roadilla

Pattaya -

Useat Pattayan matkailualan toimijat ovat ilmaisseet huolensa ajatuksesta, jonka mukaan Beach Roadin yöaikaan sijoittuvien paikkojen sallitaan toimia klo 4 asti, vedoten huoleen melusaasteesta, turvallisuudesta ja yleisestä vaikutuksesta kaupungin imagoon.

Thanet Supornsahasrungsi, Association of Chonburi Tourism Federationin (ACTF) äskettäin valittu puheenjohtaja, totesi, että vaikka hän pitikin myönteisenä kello 4:n aukioloaikojen käyttöönottoa, hän korosti, että asetusta tulisi soveltaa valikoivasti.

Hän väitti, että myöhäisillan tunteja tulisi soveltaa nimenomaan vain Walking Streetin, kaupungin suositun ja laillisen yöelämän alueen, laitoksissa, ei Beach Roadilla tai muilla Pattayan osilla, koska siellä on perheystävällisiä laitoksia ja asuinalueita.

Pattaya News huomauttaa, että 15. joulukuuta alkaen Thaimaan hallitus sallii viihdepaikkojen pysymisen auki kello 4:ään asti talouden elvyttämiseksi. Sääntely alkaa viidellä matkailukohdeella: Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Koh Samui ja Pattaya.

Kun syntyi ajatus sisällyttää Beach Road toiseksi sallituksi viihdealueeksi, heräsi huoli siitä, että läheisten asuntojen ja hotellien asukkaat vaikuttaisivat haitallisesti.

Mr. Thanet totesi lisäksi, että Beach Roadin maine saattaa myös mahdollisesti heikentyä entisestään sen väitetyn yhteyden seksiteollisuuteen vuoksi.

Hän korosti, ettei jokainen turisti etsi yöelämän viihdettä tai aio vierailla Pattayan punaisten lyhtyjen alueella, sillä perhesegmentin trendi on kasvussa.

Venäjän ja Taiwanin matkanjärjestäjät ovat myös väitetysti ilmaisseet huolensa Pattayan maineesta yöelämässä ja seksiteollisuudessa, mikä pelottaa perhekeskeisiä matkailijoita.

”Matkailualan toimijoiden tulee varautua muutoksiin. Tietysti on edelleen niitä, jotka etsivät yöelämän viihdettä valitessaan Pattayan kohteeksi, mutta tämä ryhmä on paljon pienempi ja pienentyisi vähitellen entisestään, Thanet sanoi.

Hän neuvoi, että Pattayan tulisi keskittyä houkuttelemaan paljon rahaa käyttäviä matkailijoita edistämällä enemmän terveys- ja hyvinvointimatkailupotentiaalia.

Hän sanoi, että Na Jomtienin hotelleilla on kilpailuetu Pattayan keskustaan ​​verrattuna, koska ne sijaitsevat rannalla ja ovat lähellä U-tapaon kansainvälistä lentoasemaa. Paikallisten lentoyhtiöiden tulisi myös harkita muita enemmän mahdollisuuksia tarjoavia reittejä, koska turistit yhdistävät usein Pattaya-matkat Bangkokin tai muiden maakuntien kanssa ja käyttävät mieluummin Bangkokin lentokenttiä, Thanet sanoi.

Samaan aikaan Thaimaan hallitus on virallisesti hyväksynyt ravintoloiden ja viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisen tietyillä Bangkokin, Phuketin, Chonburin, Chiang Main ja Ko Samuin alueilla tänään 28. marraskuuta.

Asetus tulee voimaan joulukuussa matkailusesonkiajan mukaan.

Alkuperäinen artikkelin lähde ja joitain tietoja: Bangkok Post
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.