Thaimaan sisäministeri Anutin lentää yksityislentokoneen helpottaakseen kiireellistä sydänleikkausoperaatiota

Kansallinen -

Thaimaan sisäministeri Anutin Charnveerakul ohjasi sunnuntaina omaa yksityislentokonettaan kuljettaakseen sydänkirurgin Bangkokista Sakon Nakhonin koilliseen maakuntaan kiireelliseen sydämenluovutustehtävään.

Thaimaan tiedotusvälineiden raporttien mukaan herra Anutin, joka toimi myös kansanterveysministerinä, lensi tohtori Patchara Ongcharitin, sydän- ja rintakehäkirurgin Chulalongkornin sairaalasta, sekä lääkintäryhmän Sakon Nakhonin sairaalaan Mueng Sakon Nakhonissa. piiri aikaisin aamulla 26. marraskuuta. Heidän tehtävänsä oli suorittaa elinten haku aivokuolleelta potilaalta, joka oli aiemmin suostunut elinluovutukseen.

Ministerin ja lääkintätiimin matka Anutinin yksityisellä suihkukoneella johti onnistuneeseen elintärkeiden elinten, kuten sydämen, munuaisten ja silmien, hakuun, joita käytetään pelastamaan muiden potilaiden henki.

Leikkauksen aikana paljastui, että Anutin tapasi vainajan omaisia ​​tarjotakseen tukea ja surunvalitteluja heidän menetyksensä johdosta. Hän ilmaisi kiitollisuutensa vainajalle heidän epäitsekkäästä päätöksestään luovuttaa elimiä.

Anutin on ohjannut yksityislentokonettaan tukeakseen lääkintäryhmiä, jotka harjoittavat elinkuljetuksia maan eri alueilla. Tämä aloite, jota thaimaalainen media on nimennyt "siivekkääksi sydänoperaatioksi", liittyy kiireellisten operaatioiden helpottamiseen kaupallisilla lennoilla tai muilla keinoin. kuljetus ei mahdu. Vuosien varrella Anutin on suorittanut menestyksekkäästi yli 2014 lentoa.

Oikaisuilmoitus: Tässä artikkelissa todettiin väärin, että Mr. Charnvirakulin käyttämä lentokone on suihkukone. Se itse asiassa on lentokone, jossa on potkuriturbiini.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.