Thaimaan pääministeri puhuu kiinalaisille turisteille, jotka ovat romahtaneet viisumivapauden vuoksi

Kansallinen-

Klo 12, 00. marraskuuta 25, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin paljasti Thaimaan kansalliselle medialle nykyisen matkailutilanteen viime viikolla viisumivapauspolitiikan käynnistämisen jälkeen.

Erityisesti kiinalaisten turistien kerrotaan vierailevan Thaimaassa keskimäärin kymmenentuhatta henkilöä päivässä, mikä oli yllättävän vähän nykyisestä viisumipolitiikasta huolimatta.

Thaimaan toimittajat kysyivät pääministeriltä, ​​voivatko jotkut ulkomaalaiset hyödyntää viisumivapautta työskennelläkseen laittomasti Thaimaassa ja onko Thaimaahan tulevien mahdollisten ulkomaalaisten rikollisten kanssa mahdollisia turvallisuusongelmia. Sretthan kerrotaan vastanneen, että jos Thaimaan viranomaiset toteavat heidät syyllisiksi, maahanmuuttoviranomaiset ja asiaankuuluvat viranomaiset ryhtyisivät oikeustoimiin heitä vastaan. Srettha sanoi, ettei sillä ole väliä, onko heillä ilmainen viisumi vai ei.

Lisäksi thaimaalaiset toimittajat kysyivät, olivatko sosiaalisessa mediassa leviävät valeuutiset, kuten väitetysti kiinalaisten turistien sieppaaminen ja pakkotyöskentely puhelinkeskuksissa, keskeinen syy siihen, miksi jotkut kiinalaiset turistit pelkäävät vierailla Thaimaassa. Sretthan kerrotaan paljastaneen, että valeuutiset olivat yksi monista tekijöistä, jotka saattoivat vaikuttaa useisiin kiinalaisiin turisteihin.

Samaan aikaan Kiinan hallitus on edistänyt matkailua kotimaassa ja muitakin talouskriisejä, jotka ovat aiheuttaneet kiinalaisten matkailijoiden määrän vähenemistä, kuten kuljetusmaksut.

Thaimaan hallitus haluaa kuitenkin, että nämä turistit viipyvät Thaimaassa pidempään viisumivapaan politiikan vuoksi, ei vain vieraillakseen suosituissa kohteissa, kuten Bangkokissa, Phuketissa, Pattayassa tai Chiang Maissa, vaan myös toissijaisissa kaupungeissa, sanoi Thaimaan pääministeri. Ministeri.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.