Lampang Police Raid Marihuana Shop, pidätys omistajan väitetystä myymisestä alaikäisille ja opiskelijoille

Lampang-

Klo 5, 20. marraskuuta 23, Mueang Lampangin poliisit ja asiaankuuluvat virastot suorittivat tarkastuksen marihuanakaupassa Mueangissa Lampangissa saatuaan ilmoituksen alaikäisten ja opiskelijoiden kerääntymisestä kauppaan.

Mueang Lampangin poliisit saivat nimettömiltä paikallisilta asukkailta valitusraportin, jonka mukaan kauppa tarjosi tiloja ja työkaluja marihuanan polttamiseen alaikäisille ja opiskelijoille, mikä ärsytti paikallisia.

Tarkastuksessa poliisit löysivät läheisestä koulusta kannabista ja muita marihuanatarvikkeita, joita oli väitetty myyty alaikäisille ja opiskelijoille ja joissa oli mukana yli 10 henkilöä, ja kerrotaan jopa, että liikkeestä löytyi tunnistamaton 14-vuotias opiskelija.


Alun perin liikkeen omistajaa syytettiin valvottujen yrttien (kannabiksen) myymisestä kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa opiskelijoille tai alaikäiset.

Tämän seurauksena poliisit saattoivat marihuanakaupan tuntemattoman omistajan Mueang Lampangin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.den.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.