Pattayan kansainväliset taide- ja kulttuurimessut alkavat Central Marinassa

Pattaya -

Kansainvälinen taide- ja kulttuuriyhdistys avasi Pattayan ensimmäiset kansainväliset taide- ja kulttuurimessut 23. marraskuuta yhteistyössä Pattayan kaupungin, Central Marinan ostoskeskuksen ja Pattayan kulttuurineuvoston kanssa.

Messut jatkuvat tällä hetkellä 28. marraskuuta asti, ja niissä on useita aktiviteetteja, kuten kulttuurinäyttelyitä Central Marinassa 23. - 25. marraskuuta, kulttuuriparaati 27. marraskuuta ja uskonnollisten käytäntöjen vaihto Wat Pa Wachira Banphotissa Mueang Chonburissa 25. marraskuuta.

Marraskuun 26. päivänä kansainvälisten taiteilijoiden on määrä tutustua Pattayaan ja vierailla tärkeimmissä matkailunähtävyyksissä jakamalla tarinoitaan sosiaalisessa mediassa hyödyttääkseen Pattayan tulevaisuuden matkailua.

Viranomaisten mukaan festivaali on yhdistänyt taiteilijoita yli 40 maasta kaikilta mantereilta edistääkseen positiivista kulttuurivaihtoa. Tällä pyritään edistämään kansainvälistä harmoniaa ja edistämään kunkin maan kehitystä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.