Thaimaan ulkoministeriön virallinen lausunto: Ensimmäinen erä 12 thaimaalaista panttivankia vapautettiin

Kansallinen-

Thaimaan ulkoministeriö julkaisi 24. marraskuuta onnittelulausunnon 12 thaimaalaisen panttivangin ensimmäisen erän vapauttamisesta.

Thaimaan ulkoministeriön lausunto on seuraava:

Thaimaan ulkoministeriö on ilmoittanut Thaimaan kuninkaalliselta suurlähetystöltä Tel Avivilta, että 12 panttivankina pidettyä Thaimaan kansalaista on vapautettu ja saapunut Israeliin Rafahin rajanylityspaikan kautta. Ne kuljetetaan Hatzerimin lentotukikohdan käsittelypisteeseen. Tällä hetkellä näiden thaimaalaisten sukupuolta ja nimiä ei tunneta.

12 thaimaalaista viedään Shamir Medical Centeriin (Assaf Harofeh), jossa suurlähetystön virkamiehet tapaavat heidät. Heidän on oltava lääkärin valvonnassa 48 tunnin ajan ilman ulkopuolisten pääsyä.

Thaimaan ulkoministeriö lähettää sydämelliset onnittelunsa näille 12 Thaimaan kansalaiselle ja heidän perheilleen ja tekee kaikkensa nopeuttaakseen heidän paluutaan Thaimaahan.

Thaimaan kuninkaallinen hallitus ilmaisee kiitoksensa kaikille, joilta se pyysi apua näiden ensimmäisten panttivankien vapauttamisessa, nimittäin Qatarin, Israelin, Egyptin, Iranin, Malesian ja ICRC:n hallituksille. Toivomme syvästi, että kaikista jäljellä olevista panttivangeista huolehditaan ja heidät vapautetaan turvallisesti mahdollisimman pian.

Tämä virallinen lausunto on Thaimaan ulkoministeriöltä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.