Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2023 valaisee yötaivaan, vetää valtavia väkeä

Pattaya -

Klo 7, 30. marraskuuta 24, Mr. Poramese "Beer" Ngampiches, Pattayan kaupungin pormestari ja muut virastot avasivat virallisesti Pattayan kansainvälisen ilotulitusfestivaalin 2023 Central Pattaya Beachissä, Bang Lamungissa, Chonburissa.


Pattaya International Fireworks Festival 2023 järjesti parhaat ilotulitusnäytökset viidestä maasta, kuten Kiinasta, Malesiasta, Singaporesta, Filippiineistä ja Serbiasta. Tunnetut yhtyeet eri puolilla Thaimaata, kuten F-Hero ja Paper Planes, osallistuivat myös yökonsertteihin viihdyttääkseen sekä thaimaalaisia ​​että kansainvälisiä turisteja.


Valtava määrä turisteja, joiden kerrotaan olevan 300,000 XNUMX turistia, meni Pattaya Beachille, joka on täynnä ihmisiä yli kolmen kilometrin matkalla jo puolenpäivän aikaan saadakseen parhaan näkymän upeasta ilotulitusnäytöstä yöllä.


Lisäksi Pattaya City sulki Pattayan rantaa pitkin kulkevan tien helpottaakseen turisteja yli 600 kopin katuruoka- ja juomakojuissa. Merellä oli myös yli sata pika- ja kiertoajeluvenettä, joita vuokrattiin katsomaan ilotulitusta lähietäisyydeltä.


Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2023 on yksi Pattaya Cityn suurimmista tapahtumista, koska se stimuloi paikallista taloutta, arviolta 500 miljoonalla bahtilla, ja lisää Thaimaan matkailua entisestään, koska se houkuttelee sekä thaimaalaisia ​​että kansainvälisiä turisteja ympäri maailmaa.
Festivaali järjestetään vielä yhden illan 25. marraskuuta klo 7 alkaen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.