Pattaya isännöi Aasian purjehduksen mestaruuskilpailut ja olympiakarsinnat Pariisiin 2024 joulukuussa

Pattaya -

Aasian purjehduksen mestaruuskilpailut ja Aasian mantereen olympiakarsinnat Pariisin 2024 olympialaisiin järjestetään 10.–20. joulukuuta 2023 Pattayassa. Tapahtuma on Thaimaan purjehdusyhdistyksen, Thaimaan kuninkaallisen laivaston, Pattayan kaupungin ja Chonburin maakunnan urheiluliiton yhteistyö.

Kilpailu julkistettiin virallisesti yhteisessä lehdistötilaisuudessa 23. marraskuuta Pattayan kaupungintalolla. Paikalla olivat Chonburin kuvernööri Thawatchai Srithong, amiraali Somprasong Nilsamai, Thaimaan purjehdusliiton puheenjohtaja, Sontaya Khunpluem, Chonburin maakunnan urheiluliiton puheenjohtaja ja Poramase Ngampiches, Pattayan kaupungin pormestari.

Kilpailu on seurausta siitä, että Maailman purjehdusliitto ja Aasian purjehdusliitto ovat uskoneet Thaimaan isännöimään aasialaisten urheilijoiden valintakokeita vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin. SM-kisat pidetään 10.-20 merellä Khao Phra Tamnakin ja Jomtien Beachin edessä Pattayassa, Chonburissa.

Kilpailussa on kolme kategoriaa: kenttä A ILCA 6- ja ILCA 7 -veneille, kenttä B Four-Seventy-joille ja kenttä C 49er-, 49er Fx- ja Nacra 17 -veneille. Kilpailussa noudatetaan kansainvälisiä standardeja, ja avajaiset järjestetään 12. joulukuuta klo 6 ja päätösseremonia ja palkintojen luovutus pidetään 00. joulukuuta kello 19:5 Royal Varuna Yacht Clubissa.

Tällä hetkellä 20 maata on vahvistanut osallistumisensa, yhteensä 137 venettä ja yli 250 urheilijaa. Tämän tapahtuman odotetaan edistävän matkailualaa ja valmistavan Thaimaata Kaakkois-Aasian kisojen isännöimiseen vuonna 2025, mikä tekee maasta alueen purjehduskilpailujen keskeisen keskuksen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.