Koditon pariskunta pidätettiin Jomtien Beachillä huumetarvikkeiden kanssa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ryhtyivät vakaviin toimiin ratkaistakseen kodittoman pariskunnan ongelman, jonka on kerrottu käyttäytyneen häiritsevästi, pelottavan paikallisia aseita ja harjoittaneen huumeiden väärinkäyttöä Jomtien Beachillä.

Pattayan entinen apulaispormestari Phatthana Boonsawas paljasti torstaina, marraskuun 23. päivänä, että hän sai useita valituksia Jomtien Beachin lähialueen asukkailta, jotka koskivat yhden tuntemattoman kodittoman pariskunnan häiritsevää käyttäytymistä.

Kaksi henkilöä ovat valitusten mukaan aiheuttaneet häiriöitä alueella pelottamalla asukkaita ja turisteja sekä harjoittamalla huumeiden väärinkäyttöä. Phatthana mainitsi, että pariskunnan toiminta on aiheuttanut pelkoa ja levottomuutta paikallisyhteisössä ja tahrannut Jomtien Beachin mainetta turvallisena matkailukohteena.

Saatuaan valitukset herra Phatthana koordinoi Pattayan poliisin kanssa, joka onnistui nopeasti paikantamaan pariskunnan. Viranomaiset kohtasivat heidät Jomtien Beachillä eilen 23 ja löysivät heidän hallussaan huumetarvikkeita. Ymmärrettiin, että epäillyt eivät kyenneet puhumaan johdonmukaisesti, joten heidät vietiin Pattayan poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten.

Mr. Phatthana suositteli, että asukkaat ilmoittavat välittömästi asianomaisille viranomaisille kaikista heitä ja turisteja koskevista ongelmista kaupungin maailmanluokan turvallisen matkailun imagojen säilyttämiseksi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.