Häiriintynyt mies moottoripyörällä aiheuttaa paniikkia Chaiyaphumin koulussa; Varotoimenpiteet toteutettu

Chaiyaphum-

Klo 8, 30. marraskuuta 22, Khon Sanin poliisit saivat ilmoituksen mielisairaasta miehestä, joka ajoi moottoripyörällä mahdollisen aseen kanssa Ban Nam Phu Hin Lad -kouluun, johon osallistui 2023 oppilasta Khon Sanissa, Chaiyaphumissa.

Khon San poliisit kiiruhtivat tapahtumapaikalle, mutta mielisairas mies oli paennut asuntoonsa. Noin tunnin suostuttelun ja neuvottelun jälkeen poliisit onnistuivat ottamaan epäillyn kiinni.

Khon Sanin poliisin raportin mukaan epäilty oli päihtynyt laittomasta huumausaineesta. Epäillyn tuntematon sukulainen kertoi poliisille, että epäilty oli psykiatrinen potilasrekisteri ja hän oli keskeyttänyt hoidon kuukaudeksi.

Aluksi poliisit saattoivat epäillyn, jonka nimeä ei kerrottu, paikalliseen sairaalaan hoidettavaksi. Onneksi vain yksi opettaja loukkaantui lievästi tapahtumassa.

Tapahtuman jälkeen Chaiyaphumin maakunnan sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden virasto suoritti kenttätarkastuksen arvioidakseen tähän tapaukseen osallistuneiden lasten ja opettajien mielenterveyden.

Lisäksi asiaankuuluvat virastot laativat varosuunnitelman, jolla estetään vastaavat tapaukset valtion virkamiesten kanssa jokaisessa Thaimaan koulussa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.