Thaimaa käynnistää politiikan kohdistaakseen epäiltyihin laittomiin vaikutusvaltaisiin henkilöihin valtakunnallisesti

Kansallinen-

21. marraskuuta 2023 apulaissisäministeri Chada Thaiseth esitti julkisesti politiikan vaikutusvaltaisten henkilöiden estämiseksi ja tukahduttamiseksi eri puolilla Thaimaata, mikä alkoi 1. joulukuuta 2023.

Politiikka integroituu Thaimaan hallintoosaston, poliisin, armeijan ja kaikkien asiaan liittyvien virastojen kanssa maakuntien ja piirien tasolla kiireellisissä toimissa.

Chada paljasti julkisesti ohjeet vaikuttaakseen epäiltyjen henkilöiden luetteloon maakuntien tietojen ja asiaankuuluvien virastojen mukaan.

Vaikuttaviksi hahmoiksi epäiltyihin henkilöihin (Red Code) on puututtava päättäväisesti 3 kuukauden kuluessa. Lisäksi läänin virkamiesten on raportoitava suorituksensa tuloksista kuukausittain.

Tarkkailulistalla (Yellow Code) olevien henkilöiden osalta kaikkien asiaankuuluvien virastojen on suoritettava tutkimus ja kerättävä todisteita jatkokäsittelyä varten 6 kuukauden kuluessa. Lisäksi läänin virkamiesten on raportoitava suoritustuloksistaan ​​kahden kuukauden välein.

Lisäksi muut ihmiset, jotka käyttäytyvät epäilyttävästi tai ovat mukana laittomissa aineissa, ovat lainahaita, ja muuhun laittomaan toimintaan on puututtava paikallisella tasolla kaikissa alueen osissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.