Poika hyökkää isään veitsellä Chonburissa

Chonburi -

30-vuotias mies Chonburissa hyökkäsi isäänsä veitsellä, jolloin uhri sai useita vakavia vammoja.

Tapaus sattui 21. marraskuuta noin kello 11 Na Kluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastustyöntekijät löysivät uhrin, 54-vuotiaan Udon Chansungnoenin pukeutuneena asuntonsa edestä. Mies sai vakavia vammoja, mukaan lukien pistohaavan vasemman nännin alla ja 10 muuta haavaa kehossaan.

Udonia julkaistiin hänen oma poikansa, 30-vuotias Adisak Chan-sungneun, jonka Chonburin poliisi sanoi olleen laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena, kun he tulivat kiinni ottamaan hänet kiinni. Pelastusryhmä toimitti herra Udonille ensiapua ennen kuin hänet kuljetettiin kiireellisesti sairaalaan.

Udomin veljentytär, joka nuoren ikänsä vuoksi tunnistettiin vain neiti Phonnapasiksi, paljasti nähneensä hyökkäyksen. Hän sanoi, että epäilty Adisak oli käyttänyt oudosti ennen pahoinpitelyä. Adisak väitti olevansa Thaimaan historiassa tärkeän historiallisen hahmon kuningas Naresuanin todellinen poika ja uskoi, että jotkut näkymättömät khmerisoturit, kuningas Naresuanin viholliset, yrittivät vahingoittaa häntä.

Adisakilla oli myös aiemmin huumeiden väärinkäyttöä, mutta hän oli käynyt hoitoa. Hän oli kuitenkin hiljattain kieltäytynyt ottamasta lääkkeitään, Phonnapas sanoi.

Viranomaiset pidättivät Adisakin lisätutkimuksia varten. Oikeuslääketieteellinen ryhmä keräsi todisteita, mukaan lukien huumenäytteitä Adisakin ruumiista, kun taas herra Udom on edelleen kriittisessä tilassa tarkassa lääkärin valvonnassa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.