Thaimaan viranomaiset takavarikoivat laittomia Python-nahoja ja -ruhoja Phichit Raidissa

Phichit-

20. marraskuuta 2023 Thaimaan luonnonvarojen ja ympäristörikosten torjunnan (NED) virkailijat aloittivat etsintäoperaation neljässä eri paikassa Mueang Phichitissä ja takavarikoivat 12 villipytonia, 5 arkkia kuivattua pythonin nahkaa ja muita villieläinten ruhoja.


NED-upseerien raportin mukaan anonyymi lähde kertoi, että pythoneita leikattiin laittomasti niiden nylkemiseksi ja myymiseksi ulkomaille lisätarvikkeina. NED-upseerit keräsivät sitten todisteita ja pyysivät etsintälupaa Thaimaan tuomioistuimista.

Tämän seurauksena tavaroiden tunnistamatonta väitettyä omistajaa nostettiin syytteeseen suojeltujen villieläinten ja ruhojen luvattomasta hallussapidosta luonnonvaraisten eläinten suojelu- ja suojelulain mukaisesti.

Lisäksi NED-upseerit ilmoittivat Thaimaan valtakunnallisille tiedotusvälineille tutkimuksen jälkeen, että nykyään pythoneja etsitään heidän ihonsa ja elintensa vuoksi. Python voitiin myydä elävänä hintaan 80 bahtia kilolta ja sen ihon arvo oli 1,000 bahtia metriltä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.