Intiaanimiehen väitetään kuristaneen naisen Pattayassa kuoliaaksi ja myöhemmin kohtalokkaasti hyppääneen jokeen

Pattaya -

Pattayan poliisin mukaan intialaisen miehen uskottiin kuristaneen thaimaalaisen tyttöystävänsä kuoliaaksi Pattayalla ja hypänneen myöhemmin jokeen Chachoengsaossa ottaakseen henkensä. Hänen ruumiinsa löydettiin tänä aamuna.

Traaginen tapaus sattui noin kello 11 30. marraskuuta. Pattayan poliisi sai ilmoituksen murhasta Pattayassa sijaitsevassa hotellissa, jonka nimeä ei pidetty perusteellisen tutkinnan ajaksi, ja kiiruhti paikalle yhdessä pelastusyksiköiden ja oikeuslääkäreiden kanssa.

Sieltä löydettiin 25-vuotiaan Jirapa Wongputtakhamin ruumis, jossa oli merkkejä ilmeisestä rikoksesta. Oikeuslääketieteen virkamiehet uskoivat, että thaimaalainen nainen oli kuollut tukehtumiseen hänen kaulaansa sidotun kengännauhan vuoksi. Taistelun merkkejä oli näkyvissä, ja tapahtumapaikalta, hotellin kolmannen kerroksen huoneesta, löydettiin hajallaan olevia tavaroita.

Pattayan poliisi tunnisti nopeasti epäillyn uhrin poikaystävän, 26-vuotiaan Intian kansalaisen Narendra Sonin. Uhrin tädin, rouva Parawadee Saetern, 47, mukaan Jirapa ja Narendra olivat olleet yhdessä noin vuoden, ja he olivat sopineet tapaavansa mainitussa hotellihuoneessa selvittääkseen henkilökohtaisia ​​suhdekysymyksiään.

Huone varattiin eilen iltapäivällä, ja Parawadee päätti vierailla huoneessa yöllä menetettyään yhtäkkiä yhteyden Jirapaan löytääkseen tämän eloton ruumiin sängyn vierestä.

Ms. Parawadee jatkoi, että hän yritti kommunikoida epäillyn kanssa videopuhelun kautta löydettyään ruumiin, mutta Narendra kertoi hänelle, että hän halusi ottaa henkensä hyppäämällä sillalta Bang Pakong -jokeen Chachoengsaossa. Sitten hän äkillisesti sulki puhelimen, eikä häntä enää tavoitettu.

Klo 8 tänä aamuna, 21. marraskuuta, Pol. Kapteeni Suriya Phumwat, Bang Pakongin poliisiaseman apulaistutkija, kertoi, että Narendran ruumis löydettiin Bang Pakong -joesta Moo 9:stä, Bang Pakongin osa-alueesta, Bang Pakongin alueesta, Chachoengsaosta. Pelastusyksikkö otti yhteistyössä poliisin kanssa veneellä ruumiin joesta ja toi sen takaisin rantaan.

Aluksi sekä Jirapan että Narendran ruumiit kuljetetaan Poliisin yleissairaalan oikeuslääketieteen laitokseen kuolemanjälkeistä tutkimusta varten. Järkyttävän tapahtuman syitä tutkitaan parhaillaan.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.