Rotary Club Pattaya Center International Magic Dental Dr. Nuchin kanssa on suuri menestys

Pattaya, Thaimaa -

Dr. Nuch, Pattayan iLke Dental -klinikan osaomistaja, toivotti 300 lasta, jotka olivat paikalla perjantaiaamuna, 17. marraskuuta, poikkeukselliselle koulutunnille. Kyse oli hammashoidosta, erityishoidosta ja siitä, mitä sinun on tehtävä säilyttääksesi ja hoitaaksesi sitä koko elämäsi ajan.

Dr. Nuch voitti lasten sydämet välittömästi: Tärkeillä vinkeillä, mutta myös tietokilpailukysymyksillä, jotka palkittiin mukavilla palkinnoilla. Ja jokainen lapsi sai viedä kotiin lahjasetin Hammaslääkäriltä'!

Dr. Nuch, joka on jo yksi Pattayan johtavista hammaslääkäreistä, ei ollut ainoastaan ​​erinomainen lääketieteen lähettiläs, vaan Rotaryn jäsenenä myös vaikuttava suurlähettiläs maailmanlaajuiselle organisaatiolle.
Jana Suwannasri, Rotary Club Pattaya Center Internationalin perustaja, toivotti hänet tervetulleeksi lämpimin sanoin: "Pattaya Center Internationalin Rotary Club pitää erittäin tärkeänä nuorten terveyttä välittämällä tietoa terveydenhuollosta kaikilla aloilla jo varhaisesta iästä lähtien."

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/