Ensimmäinen virallinen Kiinan tavarajuna Laosin kautta saapuu Thaimaahan, historiallinen virstanpylväs rajat ylittävässä rautatieliikenteessä

Kansallinen-

Klo 10, 00. marraskuuta 17, Kiinan hallitus ja Thaimaan yksityinen sektori julkaisivat yhdessä kiinalaisen tavarajunan, jossa oli 2023 rahtikonttia.

Tavarajunan lopullinen määränpää on Map Ta Phut -rautatieasema Rayongissa, Thaimaassa. Tavarajuna kulkee Laosin ja Thaimaan läpi ennen matkaa Map Ta Phutin rautatieasemalle, matka-aika noin 3-4 päivää.

Tämä on historiallinen hetki ensimmäisestä virallisesta rautateiden tavarakuljetuksesta Kiinasta Thaimaahan Laosin kautta.
Joulukuun 2023 aikana Thaimaan hallitus kuljettaa edelleen erilaisia ​​maataloustuotteita Chengdun rautatieasemalle Kiinaan ja muihin Euroopan maihin, kuten Venäjälle, Puolaan, Belgiaan ja Saksaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.