Thaimaan pääministeri korostaa sitoutumista APEC:iin ja vihreään talouteen pitämässään puheessa Thai-yhteisölle Yhdysvalloissa

Kansallinen-

Klo 5 (San Franciscon paikallista aikaa), 00. marraskuuta 17, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin piti puheen ja neuvoi thaimaalaiselle yhteisölle Yhdysvalloissa.

Puheessaan Srettha totesi, että Thaimaa on edelleen täysin sitoutunut monenväliseen kauppajärjestelmään ja APEC:iin maailmanlaajuisen epävarmuuden keskellä.
Ilmastonmuutosta varten Bangkok on käynnistänyt biokierto-vihreän talouden, jossa on yli 280 hanketta, ja Srettha järjestää edelleen kokouksen Sustainable Future Forumista edistääkseen vihreää taloutta.

Maailman kauppajärjestön keskuksena kauppa ja investoinnit kasvavat eksponentiaalisesti, ja Thaimaa tukee jatkuvasti vapaakauppasopimuksia ja alueellisia kauppasopimuksia (FTAAP) edistääkseen alueellista taloudellista yhdentymistä.

Lisäksi Thaimaa etsii ja neuvottelee aktiivisesti muita vapaakauppasopimuksia.
Yhdistääkseen Intian valtameren ja Tyynen valtameren Thaimaa edistää Land Bridge -megaprojektia ja lisää politiikkoja matkailun edistämiseksi ja APEC Business Travel Cardin tukemiseksi mikro-, pienille ja keskisuurille yrityksille (MSME).

Srettha neuvoi myös thaimaalaisia ​​korkeakouluopiskelijoita ja muita Yhdysvalloissa. Hän kertoi julkisesti, että hänen kaksi poikaansa työskentelevät vieraassa maassa, koska Thaimaassa ei tosin Sretthan mukaan ole parempaa työmahdollisuutta. Thaimaan hallitus etsii aktiivisesti lahjakkaita henkilöitä tukemaan maata. Srettha pyrkii tekemään muutoksen parempaan elämään, koska hän liittyi politiikkaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.