Thaimaan pääministeri puhuu Thai Airwaysin kriisistä ja suorien lentojen puutteesta Yhdysvaltoihin

Kansallinen-

Klo 5 (San Franciscon paikallista aikaa), 00. marraskuuta 17, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin tapasi thaimaalaisen yhteisön Yhdysvalloissa. Asia oli nostettu esille Thai Airwaysin kriisistä, jonka mukaan aina ei tehdä voittoa ja että Thaimaasta ei ole suoria lentoja Yhdysvaltoihin.

"Thain hallitus tukee aina matkailua, kuten viisumivapautuksia joissakin maissa, yhtenä kiehtovista kohteista, johon monet turistit haluavat vierailla. Thai Airwaysin kriisi on kuitenkin ollut ongelma pitkään, erityisesti Covid-pandemian vuoksi, koska lentoyhtiö sijoitti valtavan summan rahaa selviytyäkseen, Srettha sanoi.

Srettha totesi lisäksi, että valtion yritysjärjestelmän on mahdotonta käsitellä ja toimia niin nopeasti kuin yleisö toivoo kuin hän työskenteli vastaavassa yrityksessä.
Srettha ilmaisi huolensa ja hankaluutensa Thai Airwaysin tilasta suurena ongelmana ja oli aina keskustellut asiasta liikenneministeriön kansliapäällikön kanssa.

Thai Airways Internationalin johtaja Chai Eamsiri mainitsi julkisesti Thaimaan pääministerin lausunnon syynä siihen, että Kansainvälinen siviili-ilmailujärjestö (ICAO) on purjehtinut Thaimaata punaisella lipulla yli vuosikymmenen ajan Federal Aviation Administrationin (FAA) jälkeen. ) alensi Thaimaan ilmailustandardit kategoriasta 1 kategoriaan 2.

"Tällä hetkellä tämä on ongelma, jossa thaimaalaiset kaupalliset lentoyhtiöt eivät voi lentää Yhdysvaltoihin. Hallituksen puolesta voidaan kuitenkin lentää Thaimaasta Yhdysvaltoihin”, Chai sanoi.

"Punaisen lipun nostamiseksi Thaimaan hallituksen täytyi korjata määräyksiä ICAO:n vertailuarvojen mukaisesti. Lisäksi Thai Airways Internationalin on laskettava alustavat budjetit ja vaatimukset, koska lennosta Yhdysvaltoihin on korkea hinta”, Chai päätti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.