Ultimate Pattayan joulujuhlat tulossa pian!

Oletko valmis Pattayan SUURIIN joulujuhliin?
Ilta hauskaa ja viihdettä täydestä kansainvälisestä rock-orkesterista ja ammattimaisesta muotinäytöstä, jonka tuotanto maksaa 2 miljoonaa bahtia. Ammattimainen muotinäytös, jossa esiintyy Miss Thailand/Miss Universe Super Models catwalkilla.

Hollantilaisen mega rock-orkesterin B2F:n rinnalla Rangsit Symphony Orchestran jäsenet saavat kerran unohtumattoman musiikkiesityksen suosikkihiteistäsi 50-luvulta nykypäivään. Elvis, ELO, Tom Jones, Beatles, Michael Buble – vain muutamia mainitakseni. B2F:ssä on täysi messinki- ja jousiosio!!!

VinesToVino on siellä valtavilla viinialennuksilla.
Sähköposti office@vinestovino.comlippuja varten.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tapahtuman tiedot…
https://business.thepattayanews.com/ultimate-christmas-party-show-pattaya/

Edellinen on sponsoroitu postaus.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/