Sheynnis Palacios Nicaragua Crown Miss Universe 2023:sta; Thaimaan Anntonia Porsild sijoittui 1. sijalle

KUVA: Anntonia Porsild, Miss Universe Thailand 2023 (Instagram)

Kansallinen -

Miss Universe 2023 -kilpailu päättyi kauniisti ja kauniisti 19. marraskuuta Adolifo Pineda Gymnasiumissa El Salvadorissa. Nicaragualainen Sheynnis Palacios voitti voiton ja voitti Miss Universe 2023 -kruunun muiden kilpailijoiden ja fanien riemussa.

Thaimaata edustava Anntonia Porsild varmisti 1. kakkosen, kun taas australialainen Moraya Wilson nappasi toisen tittelin. Tilaisuudessa esiteltiin näyttävä tuotanto kiehtovilla valoilla, väreillä ja äänellä. Lisäksi maailmanlaajuinen laulusensaatio John Legend, joka tunnetaan hitteistä, kuten ”All of Me”, palasi lavalle 2 vuoden jälkeen ikimuistoisen esityksen vuoksi.

Tunnelma oli täynnä jännitystä, sillä se herätti merkittävää huomiota kauneuskilpailujen harrastajilta maailmanlaajuisesti. Erityisesti thaimaalaiset fanit seurasivat kilpailua tarkasti ja loivat sähköistävän tunnelman.

Anntonia Porsild, joka tunnetaan hellästi nimellä "Ann", on 27-vuotias kauneuskuningatar, joka on syntynyt 2. marraskuuta 1996. Hän on 175 senttimetriä pitkä, ja hänellä on kansainvälisen markkinoinnin ja PR:n kandidaatin tutkinto Stamfordin kansainvälisestä yliopistosta. Monikulttuurisessa perheessä thaimaalaisen äidin ja tanskalaisen isän kanssa kasvanut Ann koki monipuolisen kasvatuksen ja asui seitsemässä eri maassa koko lapsuutensa ajan.

Kauneuskilpailujen lisäksi Ann on intohimoinen urheiluun, koska hän pitää koripallosta, lentopallosta ja jalkapallosta. Hänen perhetaustansa kulttuurien sekoitus on muovannut Annista monipuolisen yksilön, mikä heijastaa Miss Universen juhlimaa monimuotoisuutta.

Kun Sheynnis Palacios voittaa Miss Universe 2023 -kruunun, Anntonia Porsildin vaikuttava matka ja saavutus 1. toiseksi sijoittuneena lisäävät uuden ylpeän luvun Thaimaan perintöön kansainvälisissä kauneuskilpailuissa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.